AktivoHierontakymppi.jpg

Etusivu   Palveluhinnasto   Hoitomuodot   Yhteystiedot

Hieronta

Hieronta on tehokasta hoitoa!
Hieronta kuuluu olennaisena osana suomalaiseen terveydenhoidon kulttuuriin.
Tarpeesta ja tavoittesta riippuen hierontamenetelmiä on useita.
Makea kipu on sallittua, mutta tuskaiset tuntemukset eivät edistä elimistön parantavia prosesseja. Siksi on tärkeää, että kerrot tuntemusistasi hoitajalle!

Klassinen hieronta on perinteistä pehmytosakäsittelyä lihaskireyksien ja -jännitysten laukaisemiseksi.
Muokkaamalla lihasta erilaisin ottein aineenvaihdunta tehostuu ja kipu lievittyy. Ihon joustavuus paranee ja kudoksen uusiutuminen tehostuu.
Hierontaa voidaan käyttää ennaltaehkäisemään vaivoja.

Urheiluhierontaa käytetään urheilijoiden ja kuntoilijoiden lihashuollon erityistarpeisiin aktivoiden tai rentouttaen lihaksia.

Mobilisoivalla hieronnalla käsittely kohdistetaan nivelen tai nikaman ympäristökudoksiin, jotta niveleen saataisiin lisää liikkuvuutta.

Lymfaterapia

Lymfaterapiassa elvytetään ja tehostetaan kehon imusuonten toimintaa. Hoito tehdään kevyin, rytmikkäin ja pumppaavin ottein noudattaen imusuonten omaa rytmiä.
Lymfa- eli imunestekierron tehostuminen vähentää turvotusta, lievittää kipua, nopeuttaa vammojen paranemista sekä rentouttaa ja tasapainottaa kehoa ja mieltä.
Lymfaterapiaa käytetään mm. fibromyalgian ja reuman hoidossa sekä erilaisten leikkausten jälkihoidossa ja urheiluvammojen hoidossa poistamaan turvotusta
ja sen aiheuttamia kipuja, jolloin paraneminen edistyy. Myös raskauden aikaista turvotusta voidaan hoitaa lymfaterapialla.

Jäsenkorjaus

Jäsenkorjaus on suomalainen mobilisaatiohoito. Hoito on kivuton ja sopii kaikenikäisille.
Jäsenkorjauksessa pehmitetään jalkojen, selän, niskan ja käsien lihaksia sekä parannetaan nivelten, lihasten ja sidekudosten liikkuvuutta.

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on syvärentouttava hoito. Kuumakivillä ja öljyllä tehtävä hieronta on lihasjännitystä laukaisevaa ja
erittäin rauhoittavaa. Hierontakivet soveltuvat sileytensä ja muotonsa puolesta kehon käsittelyyn täydellisesti. Suuren mineraalipitoisuutensa vuoksi
kivet myös hoitavat ja ravitsevat ihoa. Kiviterapia rentouttaa, elvyttää, virkistää, ravitsee ja ennen kaikkea hemmottelee. Kivillä hierottaessa vaikutus
ulottuu kudoksessa jopa kolmen senttimetrin syvyyteen johtuen kivien luovuttamasta lämpövaikutuksesta kudosta käsiteltäessa.
Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta.